Skip to content

Marijke Trienekens

Marijke Trienekens

Mijn naam is Marijke Trienekens en ben woonachting in Hoorn. Als 8 jarig meisje kreeg ik voor mijn verjaardag mijn eerste analoge fotocamera! Mijn fascinatie voor fotografie was geboren. De hogeschool voor Mode & Kleding te Utrecht, opleiding grafische vormgeving bij Gramedia in Amsterdam en de Fotovakopleiding in Amsterdam liggen aan de basis van mijn creativiteit. Omdat ik mensen mooi en bijzonder vind heb ik mij gespecialiseerd in portretfotografie. Ik word door zorg gerelateerde bedrijven veel gevraagd voor promotionele bedrijfsfotografie. Daarnaast heb ik een specialisatie in fine art fotografie. Mijn manier van fotograferen is in die zin bijzonder omdat bij mij de mens centraal staat. Fotografie is aan één kant een technisch vak, de andere kant en mijn doel is juist iedereen die voor mijn camera staat zo puur en mooi mogelijk op de foto te zetten.
Zelf ben ik een gevoelsmens waardoor ik degene die voor mijn camera staat snel aanvoel. Dit vind ik belangrijk om samen tot een heel mooi resultaat te komen. De reacties op mijn werk geven dat ook weer. Een foto is pas goed als het gevoel van het moment erin ligt.
Met de fotografie voor mijn bedrijf “kleurRIJK fotografeert” heb ik mijn creatieve plek gevonden.Volg je gevoel en je hart en blijf niet stil staan, geniet van het leven en maak er iets moois van.

Hieronder een indruk van mijn werk Klik op de foto voor een vergrote versie