Skip to content

Jan Jacob Jaasma

Jan Jacob Jaasma

Even voorstellen:

Mijn naam is Jan Jacob Jaasma en sinds 14 jaar lid van de fotowerkgroep Hoorn. Begonnen als vakantie- en familiefotograaf heb ik de laatste jaren mijn blik verruimd. Het leukst vind ik om mensen te fotograferen, zowel in een ongedwongen situatie als in de studio. De kunst daarbij is om emotie van de persoon op de foto vast te leggen.
Als hoffotograaf van HCSV Zwaluwen ’30 heb ik mij bekwaamd in het maken van sportfoto’s. Veel van mijn foto’s zijn dan ook op de site van Zwaluwen ’30 te vinden.
Fotograferen is voor mij het openen van mijn ogen door de gewone dingen te zien en te waarderen en dan vast te leggen op de gevoelige plaat.

De foto hiernaast geeft een goed beeld van de fotograaf …….

Jan Jacob Jaasma

Hieronder een indruk van mijn werk Klik op de foto voor een vergrote versie