Skip to content

Tjalling van der Schors

Tjalling van der Schors

Beeld Spreekt

Tjalling van der Schors
Het mooie aan fotografie voor mij is dat het met aandacht leert kijken. Dat geldt voor de fotograaf bij het maken, maar ook voor de kijker naar het resutaat.
Voor mij gaat het om schoonheid, verwondering, verbazing… zeggingskracht, het beeld achter het beeld. Het is mooi als er iets gebeurt op een foto, of als de foto vragen oproept, waar kijk ik naar. Daarom fotografeer ik ook gevarieerd en probeer ik me niet te beperken tot een genre.
Daarnaast zit in mijn foto’s vaak ook een spiegel. Ik kijk naar mensen, maar ze kijken ook nar mij. Ik kijk door een raam, maar er wordt door het raam ook naar buiten gekeken. Wat mooi is, wat u aanspreekt bepaalt uzelf. Tenslotte “beauty is in the eye of the beholder”.

Hieronder een indruk van mijn werk Klik op de foto voor een vergrote versie